شاخص های کلیدی عملکرد کسب و کار

شاخص های کلیدی عملکرد کسب و کار

پیگیری شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) امروز می‌تواند به شما نشان دهد که آژانس شما در حال حاضر چگونه عمل می‌کند، به شما کمک می‌کند پایگاه مشتری خود را رشد دهید و به راه‌های بهتری برای افزایش سودآوری خود منجر شود.

دنیای بازاریابی امروزه به رشد خود ادامه می دهد و هر لحظه بیشتر و بیشتر رقابتی می شود.

در نتیجه، باید راه‌هایی بیابید تا اطمینان حاصل کنید که آژانس بازاریابی شما مرتبط باقی می‌ماند و به رشد خود ادامه می‌دهد.

با این حال، اغلب شما آنقدر روی چگونگی کمک به مشتریان خود برای گسترش تجارت خود از طریق بازاریابی متمرکز هستید که از پیگیری رشد کسب و کار خود غافل می شوید.

اگر این شما را توصیف می کند، اکنون زمان آن است که علاوه بر عملکرد مشتریانتان، در مورد عملکرد خود نیز جدی باشید.

یکی از راه‌های مفید برای انجام این کار، ردیابی شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) است.

ردیابی این شاخص‌های کلیدی عملکرد می‌تواند به آژانس‌های بازاریابی محتوا کمک کند تا ببینند آیا رشد در حال رخ دادن است یا خیر و همچنین به شما هشدار می‌دهد که در چه مواردی از اهداف خود فراتر می‌روید، به آنها می‌رسید یا از آنها کوتاه می‌آیید.

از آنجایی که بازاریابی دیجیتال به طور فزاینده ای برای کسب و کار شما ضروری می شود، دانستن اینکه چه چیزی را برای تعیین حرکت یا حرکت بعدی خود باید ردیابی کنید بسیار مهم است.

در اینجا 7 مورد از بهترین KPI آژانس بازاریابی برای کمک به پیگیری رشد شما آورده شده است.

هزینه جذب مشتری (CAC)


هزینه جذب مشتری (CAC) یکی از قدرتمندترین فاکتور های آژانس بازاریابی است که می توانید آن را پیگیری کنید. برای شما هزینه تخمینی بدست آوردن هر مشتری جدید را محاسبه می کند.

یک راه ساده برای یافتن CAC خود این است که کل هزینه بازاریابی خود را بر تعداد کل مشتریان جدید در طول یک زمان مشخص یا برای یک کمپین خاص تقسیم کنید.

این هزینه جذب مشتری می تواند اثربخشی یک کمپین بازاریابی را به شما نشان دهد و به تلاش های بودجه بندی کمک کند.

همچنین می‌تواند بینش ارزشمندی را در مورد کانال‌های بازاریابی که واجد شرایط ترین سرنخ‌ها و بازده سرمایه‌گذاری بالاتری را تولید می‌کنند، ایجاد کند.

اگر متوجه شدید که CAC شما زیاد است، روی راه‌هایی برای کاهش آن تمرکز کنید، از جمله موارد زیر.

بهتر است محتوای خود را بهینه کنید تا رتبه بالاتری داشته باشید و ترافیک ارگانیک بیشتری را به ارمغان بیاورید.
راه هایی برای بهینه سازی تبدیل ها پیدا کنید.
استراتژی های بازاریابی دیجیتال قوی تری را برای جذب مخاطبان هدف خود ایجاد کنید.
هزینه های بازاریابی خود را ارزیابی کنید و هزینه های غیر ضروری را برای حذف پیدا کنید.
هزینه جذب مشتری یک KPI ضروری برای آژانس های بازاریابی است. یافتن راه‌هایی برای کاهش آن می‌تواند از بسیاری جهات برای کسب‌وکار شما مفید باشد، از جمله توانایی سرمایه‌گذاری مجدد و ایجاد تیم خود، بهبود نرخ حفظ و موفقیت.

پیشنهاد مطالعه:7 پلتفرم ویدئو کنفرانس برای کسب و کار شما!

LTV مشتری


LTV مشتری میانگین ارزش کلی هر مشتری را در دراز مدت برای کسب و کار شما نشان می دهد.

به بیان ساده تر، مبلغی است که مشتری در طول کل رابطه با آژانس خاص شما برای خدمات یا محصولات خاص شما خرج می کند.

یک راه اساسی برای محاسبه LTV مشتری شما این است که هزینه های مادام العمر مشتری را از درآمد مشتری مادام العمر کم کنید.

این KPI می‌تواند سرنخ‌های الهام‌بخشی را ارائه دهد که نشان می‌دهد شما بسیاری از کارها را درست و با نتایج موفقیت‌آمیز انجام می‌دهید و در حفظ روابط ارزشمند با مشتریان خود موفق هستید.

درصد سوددهی پایین


درصد سوددهی پایین می تواند نشان دهد که آژانس شما در طول یک دوره حسابداری چقدر سودآور بوده است.

از این برای مقایسه با اهدافی که در ابتدای سال تعیین کرده اید استفاده کنید تا ببینید آیا استراتژی بازاریابی شما منجر به رشد بیشتر می شود یا خیر.

برای محاسبه درصد سوددهی پایین خود، به دو بخش خاص از اطلاعات نیاز دارید – درآمد و درآمد خالص (سود شما پس از پرداخت تمام هزینه ها و هزینه های عملیاتی).

درآمد خالص را بر درآمد خالص خود تقسیم کنید، سپس نتیجه را در 100 ضرب کنید تا درصد سودآوری خود را بدست آورید.

زمان سرمایه گذاری در پروژه در مقابل بازده


برای اینکه واقعاً ببینید آیا تلاش‌های بازاریابی شما نتیجه داده است یا خیر، زمان سرمایه‌گذاری در پروژه در مقابل بازده KPI را دنبال کنید.

اساساً، این بدان معنی است که تیم شما چقدر زمان برای هر پروژه بازاریابی برای آژانس شما سرمایه گذاری کرده است. سپس بازده دریافتی برای هر یک را مشخص کنید.

با در دست داشتن این داده ها، می توانید سود حاصل از هر ساعت کار بازاریابی را تعیین کنید.

در این مرحله، ممکن است لازم باشد استراتژی های بازاریابی فعلی خود را دوباره ارزیابی کنید و بهبودهایی را ایجاد کنید.

وبینار: ساخت و مقیاس بندی اولین دستگاه فروش شما

پیشنهاد مطالعه:کسب درآمد در خانه

تعامل در رسانه های اجتماعی


امروزه، رسانه‌های اجتماعی جزء مهمی از استراتژی رشد شما هستند و یکی از مهم‌ترین شاخص‌های کلیدی عملکرد آژانس‌های بازاریابی برای ردیابی، تعامل با رسانه‌های اجتماعی است.

این KPI می تواند نشان دهد که استراتژی رسانه های اجتماعی شما چه تاثیری دارد. این نشان می دهد که آیا محتوای شما با شخصیت خریدار یا مخاطبان هدف شما همخوانی دارد یا خیر.

برای محاسبه نرخ تعامل در پلتفرم‌های مختلف رسانه‌های اجتماعی، تعداد کل تعاملات (پاسخ‌ها، لایک‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها، منشن‌ها و غیره) را بر تعداد فالوورها تقسیم می‌کنید، سپس آن را در 100 ضرب می‌کنید.

خوشبختانه امروزه پلتفرم ها، از جمله لینکدین، داشبوردهای مخصوص به خود را دارند که می توانند این اطلاعات را در اختیار شما قرار دهند.

از آنچه در اینجا یاد می گیرید برای بهبود استراتژی محتوای خود، افزایش تعامل و رشد کسب و کار خود استفاده کنید.

در اینجا فقط چند مثال ساده از نحوه تعیین یک هدف KPI در مورد تعامل رسانه‌های اجتماعی و آزمایش راه‌هایی برای افزایش تعامل با آژانس خود آورده شده است.

لینکدین


فرض کنید که می خواهید حضور لینکدین خود را افزایش دهید و تعاملات مثبت در پست های خود را تا درصد مشخصی افزایش دهید.

یک راه برای شروع این است که ببینید در چه روزی جدیدترین فالوورها را به دست می آورید. با این اطلاعات، می‌توانید پست کردن را در آن روز از هفته، مثلاً چهارشنبه، آزمایش کنید تا متوجه شوید که آیا منجر به تعامل بیشتر می‌شود یا خیر.

یوتیوب


اگر در حال حاضر یک کانال YouTube دارید و ویدیوها را در مورد خدمات یا داستان های موفقیت خود به اشتراک می گذارید، تعداد مشترکین و بازدیدهای ویدیو اطلاعات مفیدی برای ردیابی خواهد بود.

ممکن است بخواهید هدف تعاملی را برای دستیابی به تعداد مشخصی بازدید از یک ویدیوی خاص در عرض پنج روز پس از پست تعیین کنید.

برای تعیین اینکه آیا به آن هدف می‌رسید یا خیر، از ویژگی «Total Video Views» استفاده کنید. به آزمایش و اصلاح محتوای ویدیوی خود ادامه دهید تا زمانی که آنچه را که بینندگان طنین انداز می کند بیابید.

فیسبوک


اگر نرخ تعامل شما در پلتفرم فیس بوک کمتر است، یک هدف KPI تعیین کنید و راه هایی را برای رسیدن به آن آزمایش کنید.

مثلاً بگویید می خواهید به آن برسید

میانگین تعداد تعاملات هر هفته به داشبورد تجاری فیس بوک خود بروید و معیارهای زیر را اضافه کنید تا به شما کمک کند ردیابی کنید: کل تعاملات، نرخ تعامل، و توزیع تعاملات.

برای سایر پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، مانند اینستاگرام و توییتر، می‌توانید اهداف KPI را بر اساس تعامل و آزمایش ایجاد کنید تا زمانی که بهترین کار را برای شما پیدا کنید.

همچنین، برای تجزیه و تحلیل هر پلتفرم رسانه اجتماعی وقت بگذارید و مشخص کنید کدام یک بالاترین سطح تعامل را برای شما فراهم می کنند.

سپس می توانید استراتژی خود را در مورد آنهایی که عملکرد پایین تری دارند بهبود ببخشید یا به طور کلی استفاده از آنها را متوقف کنید و فقط روی یک یا دو مورد تمرکز کنید.

بلاصنف-معتبر ترین مرکزمعرفی کسب و کار در ایران

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© 1400 تمامی حقوق این قالب متعلق به مجموعه بلاصنف میباشد.
پشتیبانی آنلاین
چت آنلاین واتس اپ